Hvad skal kiropraktoren hjælpe dig med?

En kiropraktor har en 5-årig universitetsuddannelse, hvor kiropraktorerne læser sammen med medicinstuderende en stor del af tiden. Efter endnu et år i turnus har vi fået ret til selvsændigt virke som kiropraktorer i det danske sundhedsvæsen.

Sammen med læger og tandlæger er kiropraktorer de eneste behandlere i Danmark, hvor folk kan komme ind direkte fra gaden uden en henvisning, få en diagnose og derefter blive behandlet for smerter.

Det giver patienterne mulighed for hurtig og effektiv behandling af kiropraktiske problemer og en vished for, at hvis kiropraktoren vurderer at det ikke kan klares med manuel behandling, så bliver det overdraget til f.eks. patientens egen læge.

Herunder kan du læse dig frem til, hvad vi kan hjælpe dig med, hvis du har ondt i kroppen.
En kiropraktor har en 5-årig universitetsuddannelse, hvor kiropraktorerne læser sammen med medicinstuderende en stor del af tiden. Efter endnu et år i turnus har vi fået ret til selvstændigt virke som kiropraktorer i det danske sundhedsvæsen.

Sammen med læger og tandlæger er kiropraktorer de eneste behandlere i Danmark, hvor du kan komme ind direkte fra gaden uden en henvisning, få en diagnose og derefter blive behandlet for smerter.
Det giver dig mulighed for hurtig og effektiv behandling af kiropraktiske problemer og en vished for, at hvis kiropraktoren vurderer at det ikke kan klares med manuel behandling, så bliver det overdraget til f.eks. din egen læge.

Herunder kan du læse dig frem til, hvad vi kan hjælpe dig med, hvis du har ondt i kroppen.

Undersøgelse og behandling

På billederne kan du klikke dig til information om undersøgelse og behandling hos en kiropraktor. Vi ser frem til at hjælpe dig.
pexels-photo-4506072

Arme og ben

Har du ondt i arme eller ben?
LÆS MERE
Rygsmerter

Ryg og nakke

Har du problemer med ryg eller nakke?
LÆS MERE
pexels-photo-6340488

Barn

Har dit barn fx kolik eller problemer med leddene?
LÆS MERE

Kontakt os

Har du problemer, der skal tilses af en kiropraktor, så kom i kontakt med os, så du kan komme i den helt rigtige behandling.
KONTAKT OS HER