Kiropraktor til børn

Der kan være mange grunde til, at alt fra spædbørn til mellemstore børn kan have brug for kiropraktik. De kan fx have været ude for en ulykke eller have kolik.
Vi har erfaringer med børn i alle aldre, så du trygt kan overlade dit barn til behandling hos os.

Kiropraktor til spædbørn

Den typiske historie er en lille familie der kommer til undersøgelse hos kiropraktoren med deres baby.

Forældrene har ikke makeup på. Der er pletter på tøjet og man kan se at de ikke har sovet ret meget de sidste uger.

Patienten har kolik, skrigeture og måske mavesmerter, og er derfor urolig og grædende. Der er måske en sideforskel, så det lille menneske har en favoritstilling, hvor hovedet hellere vil dreje til den ene side. 

Dette kan give et skævt kranie, så en af siderne i baghovedet bliver flade. KISS/KIDD. Her kan der være tale om låsninger øverst i nakken som forårsager en lang række trivselsproblemer for babyen/barnet.

Det kan være utroligt hårdt for forældre ikke at kunne trøste barnet og få alt for lidt søvn, og vi står klar til at forsøe at hjælpe dig og dit barn på den bedste måde.

Trampolinulykke

Det er sjovt at hoppe på trampolin! Det kan dog også hurtigt være årsag til gener eller smerter.

Selvfølgelig skal der være plads til sjov i haven og her er et par hurtige råd til at mindske risikoen for skader.

Vi anbefaler den fritstående trampolin på græsplænen med sikkerhedsnet og beskyttelse ved fjedrene. 

Undgå at lande på nakken. 

Skulle uheldet ske at der opstår smerter ved eller efter trampolinhop, står vi klar til at undersøge. 

Hvis du som voksen får nakke/hovedpine af at hoppe på trampolin, så kom til undersøgelse og behandling, så du kan lege videre med dine børn.

Dine børn kan også have god gavn af en behandling, hvis de oplever ubehag eller smerter ved leg på trampolinen.

Kiropraktor til børn efter Fald

Når børn leger, løber eller klatrer i træer, er det ofte med fuld fart på, og det kan betyde at barnet falder og slår sig.

Det er heldigvis langt fra alle fald der er alvorlige og kræver anden behandling end et plaster og en kold klud.

Der kan dog være enkelte gange hvor der afsættes en stor energi i leddene, som dermed efterlades stive og ømme, uden at knoglerne dog er brækket.

Når leddene bliver stive og ømme ernæres brusken ikke så godt. Desuden påvirkes nervesystemet og der kan komme symptomer. 

Hvis dit barn oplever ømme og stive led efter et fald, kan det være en god ide at blive undersøgt og behandlet hos en kiropraktor.

Trafikulykke

Trafikulykker giver ofte en meget stor påvirkning af kroppen, uanset om disse er en påkørsel med meget lav fart, eller det er en ullykke ved høj fart.

Den energi som kroppen påvirkes med kan være meget voldsom og selvom barnet måske ikke har nogle synlige skader, kan kroppen reagere senere og her kan det allerede være for sent.

Har du eller dit barn været indblandet i en trafikulykke, uanset om det er på cykel, i bil eller som gående, bør I begge blive undersøgt for evt. skjulte skader.

Selvom skadestuen ved hjælp af røntgen eller andre undersøgelser kan konstatere at intet er brækket, kan der være led eller knogler der trænger til en justering, for at forhindre senere problemer i kroppen.

Derfor anbefaler vi altid en undersøgelse efter trafikuheld.

Skal vi hjælpe dig med dit barn? Så ring og bestil tid i dag på telefon 75531844. Eller book tid online.

Læs også om: