Kiropraktor til børn

Der kan være mange grunde til, at alt fra spædbørn til mellemstore børn kan have brug for kiropraktik. De kan fx have været ude for en ulykke eller have kolik.
Vi har erfaringer med børn i alle aldre, så du trygt kan overlade dit barn til behandling hos os.

Spædbørn

Den typiske historie er en lille familie der kommer til undersøgelse hos kiropraktoren med deres baby. Forældrene har ikke makeup på. Der er pletter på tøjet og man kan se at de ikke har sovet ret meget de sidste uger. Patienten har kolik, skrieture og måske mavesmerter. Der er måske en sideforskel, så det lille menneske har en favoritstilling, hvor hovedet hellere vil dreje til den ene side. Dette giver et skævt kranie, så en af siderne i baghovedet bliver flade. KISS/KIDD. Her er der tale om låsninger øverst i nakken som forårsager en lang række trivselsproblemer for babyen/barnet.

Trampolinulykke

Det er sjovt at hoppe på trampolin. Vi anbefaler den fritstående trampolin på græsplænen med sikkerhedsnet og beskyttelse ved fjedrene. Undgå at lande på nakken. Skulle uheldet ske at der opstår smerter ved eller efter trampolinhop, står vi klar til at undersøge. Hvis du som voksen får nakke/hovedpine af at hoppe på trampolin, så kom til undersøgelse og behandling, så du kan lege videre med dine børn.

Fald

Dit barn falder ofte og nogle af faldene slår leddene. Knoglerne brækker måske ikke, men energien afsættes i leddene, som efterlades mere stive.

Når leddene bliver stive ernæres brusken ikke så godt. Desuden påvirkes nervesystemet og der kan komme symptomer. Her kan det være en god ide at blive undersøgt og behandlet hos en kiropraktor.

Trafikulykke

Vi anbefaler undersøgelse efter trafikuheld.

Skal vi hjælpe dig med dit barn? Så ring og bestil tid i dag på telefon 75531844. Eller book tid online.

Læs også om: