Smerter i ben eller arme

Vi behandler armsmerter og bensmerter. Både hvis de kommer som følger af diskusprolaps i nakken eller lænden og hvis det kommer fra skulder, albue, hånd, hofte, knæ eller ankel/fod.
Ved hold i nakken eller hold i lænden skal man være opmærksom på om der også er henholdsvis armsmerter eller bensmerter.
Det er endnu vigtigere at komme af sted til kiropraktor, hvis du også har udstrålende smerte til arm eller ben. Når du kommer med nakkesmerter eller lændesmerter vil vi undersøge dig for om du skulle have tegn på diskusprolaps. Så du kan være tryg og godt undersøgt.

Håndledssmerter

Håndledssmerter er vigtige at få undersøgt og behandlet. Ikke mange behandlere kan justere håndrodsknoglerne på plads. Det kan du få i Kiropraktisk Klink, Ndr. Ringvej 85. Det er væsentligt at foretrække frem for at vente på alle de smerter, der kan komme i kølvandet på et fald: Håndledssmerter, tennisalbue, golfalbue, karpaltunnelsyndrom.

Skuldersmerter

Smerter i skulder og overarmssmerter kan ofte afhjælpes af en justering af skulderblad, kraveben og skulderled. Generne kommer gerne efter akutte eller ældre fald på udstrakt arm. Disse fald har vi nok alle haft.

Ankelsmerter mv.

Ankelsmerter, hælspore, hulfodssenebetændelse, achillessmerter eller knæsmerter kommer gerne som følge af et akut eller ældre ankelvrid/forstuvning. Vi har effektive behandlingsteknikker for dette.