Smerter i arme og ben?

Hvad kan vi hjælpe dig med, når du har smerter i arme og ben?

Smerter i arme og ben kan skyldes mange forskellige ting, men fælles for smerterne er at de ikke blot er generende, men ofte også kan hæmme dig i at gøre de ting du har lyst til eller betyde at du aflaster arme og ben med andre dele af kroppen.

Når du helt ubevidst aflaster en del af kroppen på grund af smerter eller spændinger, kan det give problemer andre steder i kroppen, derfor kan det være fornuftigt at opsøge en kiropraktor, når du oplever smerter i arme og ben, som ikke går væk i løbet af en dag eller to.

Henvisning ikke nødvendig

En kiropraktor har en 5-årig universitetsuddannelse, hvor kiropraktorerne læser sammen med medicinstuderende en stor del af tiden. Efter endnu et år i turnus har vi fået ret til selvstændigt virke som kiropraktorer i det danske sundhedsvæsen.

Sammen med læger og tandlæger, er kiropraktorer de eneste behandlere i Danmark, hvor folk kan komme ind direkte fra gaden uden en henvisning, få en diagnose og derefter blive behandlet for smerter.

Det giver patienterne mulighed for hurtig og effektiv behandling af kiropraktiske problemer og en vished for, at hvis kiropraktoren vurderer at det ikke kan klares med manuel behandling, så bliver det overdraget til f.eks. patientens egen læge.

Smerter i arme og ben kan opstå i flere forskellige dele af armen eller benet som f.eks. i skuldre, håndled, knæ eller ankler.

Det kan også være at du oplever føleforstyrrelser i armene eller benene, hvilket kan være yderst ubehageligt og skræmmende, men også her kan en kiropraktor ofte træde til med hjælp og aflastning.

Lidelser som eksempelvis tennisalbue, golfalbue og musearm, kan være skyld i smerter i armene, men disse smerter kan en kiropraktor ofte afhjælpe ved behandling.

Nedenstående liste er en oversigt med situationer, hvor det kan være hensigtsmæssigt at gå til kiropraktor:

Smerter i arme og ben - Behandling af Skuldersmerter hos kiropraktor

Skuldersmerter

LÆS MERE
Smerter i arme og ben - Behandling af Tennisalbue, golfalbue eller musearm hos kiropraktor

Tennisalbue, golfalbue eller musearm

LÆS MERE
Smerter i arme og ben - Behandling af Håndledssmerter hos kiropraktor

Håndledssmerter

LÆS MERE
Behandling af smerter i Ben og arme hos kiropraktor

Smerter i ben eller arme

LÆS MERE
Behandling af Føleforstyrrelser, sovende arme eller ben hos Kiropraktor

Føleforstyrrelser, sovende arme eller ben

LÆS MERE
Behandling af Fod-, knæ- eller hofteledssmerter hos kiropraktor

Fod-, knæ- eller hofteledsproblemer

LÆS MERE