Lændesmerter, rygsmerter eller nakkesmerter

En million danskere har ryg eller nakkesmerter. Disse smerter får suverænt førstepladsen for sygdomme, der påvirker danskernes sundhed mest. Hos os kan du få undersøgelsen, behandlingen og redskaberne til at undgå mange af smerterne. 
Hold i ryggen er en akut form for rygsmerter. At have ondt i ryggen kommer aldrig belejligt. Vi kan oftest tilbyde en tid til undersøgelse samme dag eller inden for få arbejdsdage. Ring 75531844 for at bestille tid med det samme. 

Læs her hvad patienterne fortæller

"Jeg har gennemgået et kiropraktisk forløb hos kiropraktisk-klinik i Kolding. Det har jeg gjort fordi jeg har døjet med ondt i hovedet og smerter i nakke og skuldre, grundet jeg er faldet af min hest og bare har troet at alt var som det skulle være.

Efter behandlingen er jeg nu fri for hovedpine og smerter og har fået en masse gode øvelser med på vejen. Jeg vil sige mange tak for god behandling og vil til hver en tid anbefale Kiropraktisk Klinik Ndr Ringvej 85 i Kolding."

Sofie Hinge, 21 år. Udlært hestemanager.
Sofie Hinge
"Lændesmerter har tidligere været en livsbegrænsende faktor for livskvalitet og det aktive liv. Jeg har brugt kiropraktisk behandling, når jeg fik lændesmerter, men fandt at der var en fordel i at holde det ved lige med regelmæssige tjek. Hermed kunne jeg fortsætte et aktivt liv uden en gang i mellem at skulle sætte alt på pause pga. de stærke lændesmerter.

Jeg er glad for behandlingerne hos Kiropraktisk Klinik, og deres evne, til at planlægge et godt forløb, anbefaler jeg."

Kim Koldskov, selvstændig.
Kim Koldskov